DTG M6 INDUSTRIAL SZUBLIMÁCIÓS NYOMTATÓ

Az első M szériás gép 2010-ben készült el. Azóta folyamatosan fejlesztjük. A legújabb gépünk az M6 nagyszerű alap tulajdonságait még mindig hordozza, emellett új funkciókat kapott, mint a festék köd elszívás, illetve páratartalom és hőmérséklet monitoring egység. Mind ez tovább segíti a konzisztens gyártás minőséget.


Az M6 képes közvetlenül pólókat, pulóvereket, törölközőket, egérpadokat, táskákat, farmereket nyomtatni, de a hatalmas munkaterületnek és a legnagyobb méretű tálcájának köszönhetően alkalmas egy óriási kép nyomtatására is.


A DTG Digital M6 4-2-1 tálca rendszert alkalmaz (opcionális), amellyel rugalmasan variálhatod a nyomtatható területet. Egyszerre 4 normál, vagy 2 nagy vagy 1 hatalmas 1150mm x 632mm méretű (növelhető 750mm-re) nyomtatásokat készíthetsz.Sőt! Akár 12db medium vagy 6 large méretű póló is nyomtatható egy időben. 


Az M6 az M2 továbbfejlesztett, nagyobb produktivitást biztosító verziója, melyet elsősorban divatruházati gyártóknak és produktívabb berendezést igénylő nyomdáknak ajánljuk.

M6 Specifikáció

Bemutatóterem:

Signdepot Europe Kft.

5100 Jászberény, Alkotás u. 4.

Kapcsolat:

Kövess a Facebookon is!

  • Facebook Social Icon

+36 57 506 510

©2018 minden jog fenntartva Signdepot Europe Kft