Miben más egy ipari pólónyomtató? Miben más a DTG?

Ha a pólónyomtatás, a divatcikkek, táskák, pulóverek, kiegészítők, és egyéb ruházati cikkek a te piacod, akkor a mi direktnyomtatónk a speciális festékekkel és továbbfejlesztett nyomtatófejekkel nem csak megkönnyítik a munkádat, de lehetőséget adnak a nagy mennyiségű folyamatos gyártásra is. Ráadásul mind ezt megfizethető áron, egy egytálcás normál pólónyomtató áráért! 

Festék cirkulációs rendszer

A White Ink Management System által a fejtisztítás és a karbantartás is egyszerűsödik. A fej eltömődését és karbantartását jelentősen csökkenthetjük a nyomás alatti perisztaltikus szivattyús rendszerrel, amely nyomáscsökkentő szűrőkkel és csillapítókkal van összekapcsolva. A fehér festék akkor áll készen a nyomtatásra, amikor TE.

A DTG-WIMS a legjobb megoldás a fehér nyomtatásra. Bátran kijelenthetjük, hogy az M-Széria a legjobb fehér festékkel dolgozó nyomtató a piacon, nyugodtan elfelejtheted a festék beszáradással kapcsolatos félelmeket!

Aktív fej ütköztetés védelem

Ha bármilyen idegen tárgy a nyomtatófej útjába kerül és neki ütközhet, akkor a tálca automatikusan leereszkedik. Így csökkenti a meghibásodás esélyét, amely a gyártás szüneteltetésével járhat. Ezzel a funkcióval is segítjük a folyamatos, felügyelet nélküli gyártást.

Nyomáskezelt festék adagolás

A tintasugaras asztali nyomtatókban használt festékhez képest, a textil festékeink nagyobb viszkozitással és felületi feszültséggel rendelkeznek. Az általános gravitációs úton működő festékrendszerek instabil festék ellátást okoznának. A PDFP-vel a konzisztens festék szállítás kevesebb eltömődésel jár, és hosszabb nyomtatásnál sem terheli a nyomtatófejet. A DTG Digital szériák nyomáskezelt dampereket használnak minden egyes színnél.

Változtatható tálcaméret

A TexLoc tálca opciónak köszönhetően többféle tálca méretet is választhatunk. Felnőtt vagy gyermek méretű ruházat gyártására könnyedén átalakítható.
A legkisebb gépünk, az M2 alapból két felnőtt pólót tud egyszerre megnyomtatni, de akár egy 604 x 450mm-es  nyomatot is nyomtathatunk vele. Az M4 és M6 gépeknél még nagyobb tálca méretek érhetők el, melyekkel akár egy teli farmernadrágot, vagy törölközőt is megnyomtathatunk. Több kicsi vagy egy hatalmas nyomat, igény szerint. A QM8 nyomat mérete elérheti az 650 x 1800mm-t is.

Környezettudatosság

Zöldek vagyunk, vagy legalább próbálunk a lehető legkörnyezetkímélőbb cég lenni, akik felelősségtudatosak és komolyan veszik a környezetvédelmet. Mi elsősorban olyan beszállítókkal létesítünk kapcsolatot, akik osztoznak véleményünkön.

Legalacsonyabb költség/nyomtatás

A költséghatékony nyomtatás a legfontosabb tényező a piacon. A költségek csökkentése versenyképesség szempontjából létfontosságú. A DTG Digital-nál többféle festék variációk közül válogathatunk, különböző megoldásokhoz igazodva. A DTG pólónyomtatóknál az egy pólóra eső festékköltség rendkívül kedvező! Vedd fel a kapcsolatot velünk és érdeklődj a lehetőségekről.

Egy pass gyors nyomtatás

Az egyedi ONE PASS FAST opcióval a DTG printer egy passzus alatt nyomtat fehéret és színt. Ez drasztikusan csökkenti a nyomtatási sebességet. Akár 50%-al rövidebb nyomtatási idő, amely növeli a céged produktivitását és gyorsabban válthatsz a különböző munkák között. 

Hullámos nyomtatás

Az új IQ Interweave technológia sokat javított a digitális nyomtatási minőségen. Egy új fejlesztés, amely magasabb minőségű és rugalmasabb nyomtatást biztosít többféle textil alapanyag esetén. Az IQ Interweave a hagyományos egyenes nyomtatási passzusok helyett hullámos passzusokat használ, így elmosódik a passzusok közötti vonal, ezzel elkerülve a csíkozódást a végleges nyomaton. 

Bemutatóterem:

Signdepot Europe Kft.

5100 Jászberény, Alkotás u. 4.

Kapcsolat:

Kövess a Facebookon is!

  • Facebook Social Icon

+36 57 506 510

©2018 minden jog fenntartva Signdepot Europe Kft